Catamarà Sensation.

Passejades en Vaixell Per Grups

Passeig en un espectacular catamarà amb capacitat per a 80, 97 i 125 places pel front de la ciutat de Barcelona. Possibilitat de bany si el temps ho permet. Possibilitat de sortida des de Barcelona, Blanes (Costa Brava) o zona Sitges - Port Ginesta.

Gaudeix de la mar en companyia dels teus amics o família. Visita el Skyline de la ciutat des del mar amb el teu grup d'empresa.

L'experiència de navegar en el mar Mediterrani a bord d'un catamarà amb tot el confort i seguretat.

Algunes activitats a bord:

Catamarà Sensation

Catamarà Sensation disponde d'una flota de 4 catamarans amb capacitat per a fins a 80,97 i 125 places. Té les seves oficines al Port Olímpic de Barcelona. Embarcacions ideals per a esdeveniments turístics, festes privades i sortides corporatives o sortides compartides.

Catamarà Sensation I Barcelona:

DADES TÈCNIQUES: PLACES: 80, ESLORA: 17.80 MTS, MÀNIGA: 8,80 MTS, ESPELMES: MAJOR, GENOVA I Genaker, TRIPULACIÓ: TRES, 2 MOTORS DE 130 CV, EQUIP SEGURETAT I CONTRA INCENDIS, ASSEGURANÇA DE PASSATGE I RC, EQUIP DE MUSICA I MEGAFONIA, DOS BANYS

Catamarà ideal per tours en vaixell pel front de Barcelona, comiats amb vaixell, festes en vaixell i tours turístics per Barcelona, Sitges ....

Catamarà Sensation II Costa Brava:

DADES TÈCNIQUES: PLACES: 97, ESLORA: 21,45 MTS, MÀNIGA: 9,85 MTS, ESPELMES: MAJOR I GENOVA, TRIPULACIÓ: TRES, 2 MOTORS 55 CV, EQUIP DE SEGURETAT I CONTRA INCENDIS, ASSEGURANÇA DE PASSATGE I RC, EQUIP DE MUSICA I MEGAFONIA, DOS BANYS

Lloga el vaixell per a la teva festa d'aniversari, un passeig amb la família o amics, per a l'esdeveniment de la teva empresa, per a un tour turístic de la ciutat, zona de Lloret, Blanes i Costa Brava. Passejades per a grups, comiats i festes, barbacoes en navegació.

Catamarà sensation, Barcelona boat tour, un dels mes famosos vaixells a Barcelona, festa en vaixell, comiats soltera barcelona.

Catamarà Sensation, ideal per passejades en vaixell pel front de barcelona, sitges-barcelona, tours turístics pel litoral de barcelona, sortides desde blanes i Lloret àrea, festes en vaixell, comiats de soltera, barbacoa en navegació, càtering i activitats a bord, demana'ns un pressupost i t'ho farem a mida, possibilitat de bany, copa de cava a bord, còctels, tast de vi a bord, barcelona des del mar, passejades en vaixell, catamarà sensation Barcelona, Barcelona tour, festa en vaixell, comiats soltera barcelona.

Catamaran sensation