sailingbcn - esdeveniments en vaixell, lloguer de vaixells, lloguer de velers, regates de velers.

Sailingbcn posa al teu abast Barcelona, la Costa Brava i Balears des de les aigües del Mediterrani amb el catamarà a vela Sensation.

Amb el Catamarà a vela sensation pots gaudir d'una celebració original, festes en vaixell, comiats amb vaixell, comiats de solteres, passejades en vaixell a Barcelona, Lloret, Blanes, tours turístics pel mediterrani, reunions d'empresa.

Sortides per hores, de migdia i un dia per gaudir del plaer de la navegació a vela. A bord pots gaudir d'un càtering a mida, copa de cava, còctels, prendre un bany i fins i tot gaudir d'una barbacoa en navegació.

Diversió, festes i comiats, jornades al sol. Confia el teu comiat de soltera en el vaixell a vela Sensation Barcelona.

Catamarán Party Divendres, Dissabtes i Diumenges.

contacta! amb nosaltres i confia en les nostres propostes

sailingbcn és líder en el lloguer de iots a Barcelona, tenim una llarga experiència en l'organització d'excursions en vaixell, organització de passejades en vaixell a Barcelona, comiats amb vaixell, festes en vaixell i podem assessorar-te sobre el lloguer de vaixells a Barcelona, lloguer de vaixells a Sitges, en la programació de barcelona tour per grans i petits grups i en l'organització de qualsevol activitat vinculada al món del vaixell de vela i vaixell a motor.