Passeigs en vaixell a bord del catamarà Sensation

catamaran en barcelonaA més, oferim la possibilitat de comiats de soltera en vaixell. Pots gaudir d'un dia de celebració original amb els teus amics. Passeig en vaixell per grans i petits grups. El catamarà a Barcelona és líder en la celebració d´events en el segment de comiats a barcelona, festes, aniversaris, tours pel front de la ciutat, events corporatius amb servei de càtering a bord, copa de cava, barbacoes en navegació.

salidas en barco barcelona - sensation barcelonaRutes pel litoral del mediterrani a la teva mida. Deixa't assessorar pel nostre equip d'especialistes en passejades en vaixell i explora les possibilitats del catamarà a barcelona per a qualsevol esdeveniment al mar. Gaudeix amb els teus amics d'un bany amb l'skyline de Barcelona de fons i barra lliure amb el nostre servei a la teva disposició. Per alguna cosa som líders en el lloguer de vaixells per a esdeveniments a la Mediterrània i líders en l'organització de sortides en vaixell a Barcelona.

Ticketbcn t'ofereix la possibilitat de reservar online un passeig en catamarà o veler i altres activitats a l'aire lliure a la zona de Barcelona.

Consulta els horaris i compra el teu tiquet: